• boeiende baan
  • wisselende diensten
  • veel patiëntcontact
  • bepaal zelf je taken
  • vanaf 24 uur per week
  • tot € 3070 per maand
  • met groeimogelijkheden

Voeg je koptekst hier toe

Ben jij die onmisbare schakel op onze polikliniek Cardiologie die onze patiënten op een professionele en klantvriendelijke wijze te woord staat?

In deze functie draag je voornamelijk zorg voor het voorbereiden, begeleiden en het afhandelen van de spreekuren. Je verricht de administratieve werkzaamheden die hieruit voortkomen en je maakt afspraken met patiënten en geeft voorlichting over de verschillende onderzoeken en be-handelingen. Daarnaast maak je ECG’s, leg je Holters aan en lees je deze uit. Bij verschillende werkzaamheden maak je gebruik van het automatiseringssysteem SAP.

Op de polikliniek zijn verspreid over de week 5 Cardiologen, 3 hartfunctie laboranten, 2 hartfalen verpleegkundigen, een hartrevalidatie verpleegkundige, een Pacemaker consulent, een onderzoeksverpleeg-kundige, een medisch secretaresse en 10 doktersassistentes werkzaam.

Als doktersassistent

  • Ben je in het bezit van het diploma doktersassistente.
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ben je enthousiast, flexibel, stressbestendig, creatief en durft initiatieven te tonen.

 

Heb je affiniteit met het specialisme Cardiologie.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie voor 20 uur per week voor de duur van 7 maanden in een betrokken en aangenaam ziekenhuis in Amstelveen. De werkdagen zijn in ieder geval op dinsdag en donder-dag, de resterende 4 uur worden in volgens rooster ingedeeld.

Wij zijn betrokken naar onze patiënten maar ook naar collega’s onderling. Wij kennen elkaar alle-maal binnen onze afdeling en werken nauw met elkaar samen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat we met enige regelmaat naast het werk ook leuke dingen doen, georganiseerd door onze ac-tieve personeelsvereniging.

Je salaris bedraagt maximaal € 2.492,00 bruto per maand (FWG 35), op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.

Informatie & Sollicitatie

Reageren op deze vacature kan tot 1 maart via de knop “direct solliciteren” hieronder. Vul je ge-gevens in en sluit je sollicitatiebrief en CV in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afde-ling P&O, t.a.v. Maria ten Hoeve, medewerker servicecenter P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Elma Lorenzi, hoofd poliklinieken specialismen, telefoon: 020-7556003.

Gelijktijdig met interne werving vindt externe werving plaats.